- Главная
- Як правильно приготувати овочі на грилі? Як правильно приготувати овочі на грилі?

Готувати овочі на грилі дуже легко. Головне нарізати овочі на однакові шматочки, які готуватимуться швидко та рівномірно. Усі шматочки мають бути товщиною не більше 2 - 3 сантиметрів. Далі слід замочити овочі в холодній воді на приблизно 30 хвилин, це запобіжить висиханню. Потім за допомогою пензля змастіть олією та покладіть на гриль.
Якщо вам сподобається готувати овочі барбекю, спробуйте використовувати решітку гриль, так буде простіше контролювати овочі на грилі. Цей перелік конкретних овочів допоможе вам зорієнтуватися.
Спаржа: Відріжте кінці. Замочіть у воді від 30 хвилин до години. Змастіть оливковою олією. Покладіть на гриль, перевертайте кожну хвилину. Знімайте, коли стебла почнуть коричневіти. Ви можете трохи урізноманітнити смак спаржі, додавши трохи кунжутної олії в оливкову олію.
Болгарський перець: Розріжте через середину перець зверху вниз. Видаліть насіння і білуваті ребра. Змастіть злегка олією і смажте на грилі протягом 2-3 хвилин з кожного боку. Дивіться ступінь прожарювання для визначення точного часу.
Chili перець: Змастити олією. Засмажувати цілком з кожного боку по 2-3 хвилини. Щоб знизити гостроту, відріжте стебла і витягніть насіння.
Кукурудза: Обережно відігніть лушпиння, але не відривайте повністю. Видаліть волосся. Замочіть у холодній воді протягом приблизно 30 хвилин. Сухі качани змастіть олією. Загорніть качан у лушпиння і покладіть на гриль. Смажте на грилі протягом приблизно 5 - 7 хвилин. Повертайте, щоб уникнути горіння.
Баклажан: Розріжте уздовж якщо у вас невеликі баклажани або дисками якщо великі. Замочіть у воді протягом 30 хвилин. Стандартно змастіть олією і розмістіть на грилі на 2-3 хвилини.
Часник: Відріжте нижню частину часнику, змастіть оливковою олією і покладіть відрізаною стороною вниз на гриль. Готувати часник протягом приблизно 10 хвилин або поки шкіра не стане коричневою.
Гриби: змити бруд і висушити. Змастити олією і покласти на гриль. 4-5 хвилин для невеликих грибів, 6-8 хвилин для великих. Рекомендуємо використовувати решітку гриль.
Цибуля: Очистити від шкірки і нарізати горизонтально приблизно 1,5 см завтовшки. Змастити олією і на гриль на 3-4 хвилини.
Картопля: Є багато способів приготувати картоплю. Ви можете запекти її цілком або нарізати шматочками. Ще один спосіб - загорнути у фольгу і готувати непрямим методом 35-40 хвилин.
Помідори: Розрізати навпіл, змастити олією і готувати на грилі 2-3 хвилини.
Цукіні: Розрізати на скибочки 1,5 см завтовшки. Змастити олією і готувати на грилі 2-3 хвилини з кожного боку. Якщо цукіні невеликого розміру, просто розріжте його навпіл.
Готувати овочі на грилі дуже легко. Головне нарізати овочі на однакові шматочки, які готуватимуться швидко та рівномірно. Усі шматочки мають бути товщиною не більше 2 - 3 сантиметрів. Далі слід замочити овочі в холодній воді на приблизно 30 хвилин, це запобіжить висиханню. Потім за допомогою пензля змастіть олією та покладіть на гриль.
Якщо вам сподобається готувати овочі барбекю, спробуйте використовувати решітку гриль, так буде простіше контролювати овочі на грилі. Цей перелік конкретних овочів допоможе вам зорієнтуватися.
Спаржа: Відріжте кінці. Замочіть у воді від 30 хвилин до години. Змастіть оливковою олією. Покладіть на гриль, перевертайте кожну хвилину. Знімайте, коли стебла почнуть коричневіти. Ви можете трохи урізноманітнити смак спаржі, додавши трохи кунжутної олії в оливкову олію.
Болгарський перець: Розріжте через середину перець зверху вниз. Видаліть насіння і білуваті ребра. Змастіть злегка олією і смажте на грилі протягом 2-3 хвилин з кожного боку. Дивіться ступінь прожарювання для визначення точного часу.
Chili перець: Змастити олією. Засмажувати цілком з кожного боку по 2-3 хвилини. Щоб знизити гостроту, відріжте стебла і витягніть насіння.
Кукурудза: Обережно відігніть лушпиння, але не відривайте повністю. Видаліть волосся. Замочіть у холодній воді протягом приблизно 30 хвилин. Сухі качани змастіть олією. Загорніть качан у лушпиння і покладіть на гриль. Смажте на грилі протягом приблизно 5 - 7 хвилин. Повертайте, щоб уникнути горіння.
Баклажан: Розріжте уздовж якщо у вас невеликі баклажани або дисками якщо великі. Замочіть у воді протягом 30 хвилин. Стандартно змастіть олією і розмістіть на грилі на 2-3 хвилини.
Часник: Відріжте нижню частину часнику, змастіть оливковою олією і покладіть відрізаною стороною вниз на гриль. Готувати часник протягом приблизно 10 хвилин або поки шкіра не стане коричневою.
Гриби: змити бруд і висушити. Змастити олією і покласти на гриль. 4-5 хвилин для невеликих грибів, 6-8 хвилин для великих. Рекомендуємо використовувати решітку гриль.
Цибуля: Очистити від шкірки і нарізати горизонтально приблизно 1,5 см завтовшки. Змастити олією і на гриль на 3-4 хвилини.
Картопля: Є багато способів приготувати картоплю. Ви можете запекти її цілком або нарізати шматочками. Ще один спосіб - загорнути у фольгу і готувати непрямим методом 35-40 хвилин.
Помідори: Розрізати навпіл, змастити олією і готувати на грилі 2-3 хвилини.
Цукіні: Розрізати на скибочки 1,5 см завтовшки. Змастити олією і готувати на грилі 2-3 хвилини з кожного боку. Якщо цукіні невеликого розміру, просто розріжте його навпіл.